Dagje niks

12 april 2024 - Moab KOA, Verenigde Staten

We maken er vandaag een rustdag van, enerzijds omdat we moeten wachten op de monteur, anderzijds is het wel prettig om de vele indrukken van de laatste dagen even te laten bezinken.

We verhuizen op de camping naar een andere plek wat hogerop met mooi uitzicht op de besneeuwde bergtoppen, onze huidige plek is vanaf vandaag gereserveerd voor iemand anders. Kost een kwartiertje al met al (alles afkoppelen, stukjes rijden, alles aankoppelen), dus geen probleem.

Tegen de middag arriveert de monteur en die heeft al snel een minder goed bericht, niet alleen de distributie box moet vervangen worden, maar ook de koelkast. Hij belt de verhuurder om e.e.a. uit te leggen, die gaat aan de slag om onze opties te bekijken, wij wachten buiten onder de luifel rustig af.

We krijgen uiteindelijk 3 opties:

1. 3 dagen wachten en dan komt er iemand met een andere camper
  2. zelf "even" naar Las Vegas rijden om de camper te wisselen (430 mijl enkele reis!)
  3. De reis hervatten met defecte koelkast en indien mogelijk op hun kosten een mini koelkast kopen

We kiezen voor optie 3, dus morgen gaat de reis verder en zien we wel hoe het gaat lopen. Om de paar dagen een blok ijs in de koelkast en misschien een mini koelkast, maar hier in het binnenland is die kans niet groot.

1. Hetty:
    13 april 2024
    Vervelend als je er op rekent dat het probleem wordt opgelost. Aan de andere kant, hoe lang heeft de mensheid het moeten stellen zonder koelkast? Dan maar peanut butter ipv bacon en wat vega dagjes met peulvruchten ofzo? Sterkte!
  2. Nicolet van de Logt:
    13 april 2024
    Dagje niks is ook lekker, jammer van de koelkast, dat is toch lastig. Veel plezier verder het is en blijft een avontuur💚
  3. Imelda:
    13 april 2024
    Wat tegenslag is altijd vervelend maar jullie zijn creatief genoeg om hier mee om te gaan.
    Lekker zo'n rustdag lijkt me, een dagje lekker niks!
    Veel succes met de verdere reis en ik reis graag mee met jullie!
  4. Brigitte:
    13 april 2024
    Och, wie doet je wat? Jullie hebben toch vakantie!
  5. Elise:
    14 april 2024
    Wat pech met de koelkast, lekker genoten van jullie vrije dag. En een mooie reis verder.
  6. Louise Snoek - van Maris:
    14 april 2024
    Nou dat valt niet mee, weer net als vroeger zonder koelkast kamperen 😂 maar wel genieten van het landschap!!